Blog | Duka Grup Tekstil

23 Nisan 2021

Ortopedik Yastık Nedir, Faydaları Nelerdir?

“Ortopedik yastık nedir?”, “Ortopedik yastık faydaları nelerdir?” ve “En iyi ortopedik yastık nasıl seçilir?” hepsi ve daha fazlası blog yazımızda!

Devamını Oku
16 Nisan 2021

Peştamal Ne Demek? Peştamal Bornoz Nasıldır?

Son zamanlarda havlu sektörünün vazgeçilmezi olarak nitelendirilen peştamal nedir biliyor musunuz? Peştamalın kelime anlamına odaklanacağımız bu yazıda peştamal bornoz hakkında da detaylı bilgiye sahip olacaksınız.

Devamını Oku
09 Nisan 2021

Havlu Nasıl Katlanır?

Havlular hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Öyle ki mutfakta, banyoda ve tatil bavulumuzda ona sıkça yer verdiğimiz, tartışılmaz bir gerçek. Havlular, hayatımızda böylesi sık bir kullanım alanına sahipken; evlerimizde veya işletmelerimizde de en fazla depolama ihtiyacı hissettiğimiz araçlardan biri haline geliyor. Peki, alandan yer kazandıracak kaç çeşit havlu katlama tekniği var dersiniz? İşte hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden farklı havlu katlama örnekleri

Devamını Oku
31 Mart 2021

Alez Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Rahat bir uyku, sağlığımız için ne kadar önemli değil mi? Size “rahat bir uyku için ne yaparsınız?” diye sorsak, eminiz ki pek çoğunuz iyi bir yatak seçimi cevabını verecektir. Haksız da sayılmazsınız. Rahat bir uyku için ihtiyaca yönelik yatak seçimi oldukça önemli. Ancak en az yatak seçimi kadar önemli bir şey var ki o da yatağın hijyenik koşullarında kullanılıyor olması. Bunun için antibakteriyal özelliğe sahip yatakların yanı sıra tercih edebileceğiniz başka bir yöntem daha var: Alezler.

Devamını Oku
24 Mart 2021

5 Maddede Bambu Yorgan

Bambu yorgan nedir, bambu yorgan özelliği nedir ve bambu yorgan faydaları nelerdir, açıklıyoruz!

Son zamanlarda ünü oldukça yaygınlaşan yorgan türleri arasında bambu yorganlar, sanıyoruz ki ilk sırayı çekenlerden biri. Peki, onu bu kadar ünlü yapan özellikleri nelerdir dersiniz? A’dan Z’ye bambu yorgan dosyasını masaya yatırdığımız yazımızda, 5 maddede bambu yorganı sizin için derlemeye çalıştık. Hazırsanız önce “bambu yorgan nedir?” sorusunun yanıtı ile başlayalım.

Devamını Oku
17 Mart 2021

Geleneksel Havlu mu Peştamal Havlu mu?

Bir yanda Osmanlı geleneği peştamal havlu, diğer yanda kalınlığı ve yumuşaklığı ile bilinen geleneksel havlular. Peki ama hangisini almalı? Yanıtı, yazımızda!

Devamını Oku
10 Mart 2021

Türk Havlusu Nedir, Neden Çok Tercih Ediliyor?

Adını artık tüm dünyada duyurmayı başaran geleneksel Türk havluları, 1600 yıllık geçmişi ile en sık merak edilen ve tercih edilen havlular arasında yer alıyor. Bu ünün arkasında ise şüphesiz ki Türk pamuğu ve işçiliği saklı. Son yıllarda turistlerin oldukça ilgi gösterdiği Türk havlusunun genel özelliklerini, biz de sizin için sıraladık. Ancak öncesinde, Türk havlusunun kısa bir tarihçesine de değinelim diyoruz. Ne dersiniz? Haydi öyleyse başlayalım!

Devamını Oku
15 Şubat 2021

İyi Bir Yastık Nasıl Olmalıdır? | Duka Grup Tekstil

Yeteri kadar rahat ve sağlıklı bir uyku uyuyabiliyor musunuz? Gün boyu, yoğun koşuşturma sonrası vücudumuz yorgun düşer ve bu enerjiyi sağlıklı bir uykuda geri kazanırız. Ancak, uzun saatler uyumak, vücudun dinlendiği ve harika bir enerji depoladığımız anlamına maalesef gelmiyor. Güne zinde başlamak için uyku zamanlarınızda size konforlarıyla eşlik edecek seçimler yapmalısınız. 

Devamını Oku
1 2 3 4 5 6 7 8