Blog | Duka Grup Tekstil

23 Mart 2022

Klimalı Yastık Nedir?

Uyku tekstilinde her geçen gün yeni bir ürünle karşılaşmak mümkün. Bunda gelişen teknoloji ve ihtiyaçların etkisi elbette ki yadsınamaz. Bu yazımızda ele alacağımız yastık çeşidi ise gece terlemesi yaşayanları yakından ilgilendiriyor. 

Devamını Oku
10 Mart 2022

Welsoft Yorgan Nedir?

Son zamanlarda adını daha sık duymaya başladığımız welsoft yorganlara dair tüm merak ettiklerinizi açıklıyoruz.

Devamını Oku
22 Şubat 2022

Visko (Visco) Yastık Nedir?

Uzmanların da önerisi olan ve baş boyun bölgesini desteklemesiyle bilinen visko yastıkları sizin için anlattık. Bakalım pek çok kimsenin “onsuz yapamam” dediği visco yastıkları siz de sevecek misiniz?

Devamını Oku
07 Şubat 2022

Her Bütçeye Göre Toptan Uyku Setleri Duka Grup Tekstil’de!

Uyku setleri her zaman ihtiyaç. Peki nedir bu uyku setleri? İçerisinde ne gibi ürünler yer alıyor? Duka Grup Tekstil aracılığı ile sahip olabileceğiniz uyku setlerinin neler? Gelin bu soruların yanıtlarına birlikte bakalım.

Devamını Oku
31 Ocak 2022

Doğru Uyku Seti Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Ucuz uyku seti mi yoksa pahalı olanlar mı iyidir? Yatış pozisyonu ve vücut yapısı gibi detaylar uyku seti alımında etkili midir? İşte tüm bu soruların cevaplarını sizin için araştırdık.

Devamını Oku
25 Ocak 2022

Bambu Havluyu Sevmeniz İçin 4 Neden

En sevilen havlu çeşitlerinden olan bambu havluları daha yakından incelemeye ne dersiniz? Bu havlu çeşidinin öyle özellikleri var ki bu özellikler onu hem son dönemlerin en çok aranılan havlusu yapıyor hem de onu bir kere kullananlar bir daha ondan vazgeçemiyor. Gelin bambu havluları birlikte inceleyelim!

Devamını Oku
12 Ocak 2022

Uyku Müziği Nedir? Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Uyku öncesi müzik dinlemek kimileri için gerçekten işe yarayan bir yöntem olarak gösterilirken; kimisi ise müzik ile uyumanın bir etkisi olmadığını dile getiriyor. Peki, konu hakkında yapılan araştırmalar bize ne söylüyor dersiniz? Gelin uyku müziği hakkında merak edilenlere birlikte bakalım. 

Devamını Oku
27 Aralık 2021

Soya Elyaflı Yorgan Nedir?

Soya bitkisinin bilinmeyen özelliklerini öğrenmeye var mısınız? İşte onlardan biri: “Soya elyaflı yorgan. Bu yorgan türü hakkında bilmeniz gerekenleri sizin için anlattık.

Devamını Oku
1 2 3 4 5 6 7 8