Blog | Duka Grup Tekstil

20 Aralık 2021

Deve Tüyü Yastık Hakkında Bunları Biliyor musunuz?

En çok aranılan yastık çeşitlerinden olan deve tüyü yastıklar hakkında bilinmeyenleri biz de sizin için araştırdık. Gelin, onu bu derece popüler yapan özellikleri nelermiş, birlikte keşfedelim!

Devamını Oku
15 Aralık 2021

Kaşmir Yorgan Nedir?

Yorganların şahı sayılan kaşmir hemen herkesin beklentisini karşılayan cinsten bir yorgan türü. Uykusunda konfor ve lüksü bir arada deneyimlemeyi sevenler için vazgeçilmez olan kaşmir yorganları sizin için inceledik.

Devamını Oku
07 Aralık 2021

2022 Yeni Yıl Dekorasyonu ve Hediye Önerileri

Yepyeni bir yıla merhaba demek için gün saydığımız şu günlerde hepimizi bir telaş almışken, yeni yıl dekorasyon fikirleri ve hediye önerilerini sizin için araştırdık.

Devamını Oku
25 Kasım 2021

Bambu Yorgan mı Pamuk Yorgan mı? Hangisini Tercih Etmeli?

Yorgan seçiminde merak edilen konulardan biri olan “bambu mu pamuk mu?” sorusunun yanıtını veriyoruz!

Devamını Oku
15 Kasım 2021

Mutlaka Gitmeniz Gereken Türkiye’nin En İyi 9 Hamamı

Tarihi dokusu ile cezbeden Türkiye’nin en iyi hamamlarını sizin için araştırdık.

Devamını Oku
09 Kasım 2021

Hangi Yastık İz Yapmaz?

Yüzde iz bırakmayan yastık kılıfı modelleri nelerdir? Doğru yastık kılıfı seçimi ile yastık izlerini önlemek mümkün müdür? Tüm bu soruların cevaplarını, bu yazımızda açıklıyoruz.

Devamını Oku
01 Kasım 2021

Tencel Yorgan Nedir?

Son yıllarda adını daha sık duymaya başladığımız bir yorgan çeşidi var ki o da tencel yorganlar. Meraklısının adeta vazgeçilmezi olmayı başaran tencel yorganı biz de bu makalemizde detaylıca inceleyelim istedik. İşte A’dan Z’ye tencel yorgan ve özellikleri…

Devamını Oku
25 Ekim 2021

Doğru Yatak Seçimi Nasıl Olmalı?

Sabahları uyandığınızda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Uykusunu tam olarak almış dinç bir birey gibi mi yoksa halsiz, yorgun ve de ağrı çeken biri gibi mi? Yanıtınız ikinci seçenekteki gibiyse belki de sorun, yatağınızdan kaynaklanıyordur. 

Devamını Oku
1 2 3 4 5 6 7 8