Blog | Duka Grup Tekstil

07 Aralık 2020

Yastık ve Yorgan Nasıl Yıkanır?

Her ne kadar çarşaf, yastık ve yorgan kılıfını düzenli yıkasanız dahi sizin de aklınız yastık ve yorganlarınızın temizliğinde kalıyor değil mi? Dört mevsim kullandığınız, özellikle de kış aylarının çetin soğuklarına karşın daha çok kullandığınız yorganları ne sıklıkla yıkamanız gerektiğini biliyor musunuz? Yastık ve yorgan temizliğine dair merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz. Hadi gelin, sizin için listelediğimiz yastık ve yorgan yıkama yöntemlerine göz atın!

Devamını Oku
27 Kasım 2020

En İyi Yorganı Nasıl Seçerim?

Yorganlar, dolgun ve estetik duruşları ile çoğu zaman uykuya davet eden bir görünüm sergiler. Yatak odalarını süslerken soğuk havalarda ısınmanızı sağlayan yorgan modellerini ihtiyacınıza yönelik olarak seçmek her zaman kolay olmayabiliyor. Sizin için hazırladığımız en iyi yorganı seçme püf noktaları ile ihtiyacınız olan yorgan çeşidine rahatlıkla karar verebilirsiniz.

Devamını Oku
23 Kasım 2020

Havlu Seçimine Dair Tüyolar

Yeni bir güne merhaba dedikten sonra soluğu banyoda alır elinizi yüzünüzü yıkarsınız, değil mi? Hatta sevdiklerinizden önce bile yüzünüze dokunan ilk şey havlunuz olur. Cildinize temas eden havluları hem sağlığınız hem de kullanım kolaylığınız için seçmenizi kolaylaştıracak birkaç tüyo hazırladık! Hadi, gelin birlikte havlu çeşitlerini inceleyelim!

Devamını Oku
20 Kasım 2020

Kuşaktan Kuşağa Uzanan Peştamallara Yer Açın

Osmanlı geleneği olan peştamallar tıpkı bir miras gibi günümüze taşınan önemli bir tekstil ürünüdür. Türk kültürünün simgesi haline gelmiş peştamal modelleri, plajlardan mutfaklara ve dekorasyona kadar uzayan bir seçkiye sahiptir. Pratik ve kullanışlı tarzları ile odak noktamız olan peştamallar, göz zevkimize hitap ederek aslında hayatımızı güzelleştiren bir detay da olabiliyor. Kuşaktan kuşağa uzanan peştamallara evinizde yer açmaya hazır mısınız?

Devamını Oku
18 Kasım 2020

3 Adımda Rahat Bir Uyku Uyuyun!

Eskisi kadar rahat uyuyamıyor musunuz? Uyusanız dahi yorgun mu kalkıyorsunuz? Siz de günün yorgunluğundan arınmak için girdiğiniz yatağınızda sağ sola dönmekten kaliteli bir uyku uyuyamaz olduysanız, şimdi önerilerimize kulak verme zamanı! Sizin için hazırladığımız 3 önemli adım ile artık siz de kusursuz ve sağlık bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.

Devamını Oku
1 2 3 4 5 6 7 8