Blog | Duka Grup Tekstil

18 Ekim 2021

5 Adımda Banyo Havlusu

Havlular, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Denizde, havuzda, evde duş sonrası veya mutfakta bir havluya mutlaka ihtiyaç duyuyoruz. Peki, havlu seçiminde nelere dikkat ediyoruz? 

Devamını Oku
11 Ekim 2021

Nevresim Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Hem uyku konforunu iyileştiren hem de renkleri ve desenleriyle, yatak odamızın havasını değiştiren nevresim takımlarının seçimi nasıl olmalı? Sizin için araştırdık.

Devamını Oku
04 Ekim 2021

Hemen Şimdi Bambu Yorgana Geçmeniz İçin 8 Neden!

Bambu elyaflı ürünlerin her geçen gün bilinirliği artıyor. Peki, siz onları ne kadar iyi tanıyorsunuz? Bambu yorgan ile bambaşka bir deneyime hazır olun!

Devamını Oku
28 Eylül 2021

Birbirinden Farklı Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Banyonuzun havasını değiştirebileceğiniz banyo dekorasyonu örneklerini sizin için araştırdık! “Banyo” deyip geçmek olmaz! Günün bütün yorgunluğu ve stresini ılık bir duş ile üzerimizden atmayı başardığımız banyoların dekorasyonu da evimizin en önemli parçalarından biri.

Devamını Oku
20 Eylül 2021

Kapok Yastığı Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Uyku tekstili ürünlerine her geçen gün bir yenileri daha ekleniyor ve gelişen teknoloji devamlı yeni materyallerin öne çıkmasını sağlıyor. Son yılların yeni keşiflerinden biri olan kapok lifinden elde edilen elyafta bunlardan biri.

Devamını Oku
13 Eylül 2021

Deve Tüyü Yorgan Sağlıklı mı?

Deve tüyü yorgan! Doğal yorganların yeniden öneminin anlaşıldığı şu günlerde adını daha sık duymaya başladığımız deve tüyü yorgan ve yastıklar, son dönemin popüler ürünleri arasında.

Devamını Oku
06 Eylül 2021

Uyku Bozukluğu Nedir? Nasıl Geçer?

Uyku bozukluğu yaşıyorsanız, bu önerileri mutlaka incelemelisiniz! 

Uyku düzensizliğine neden olan bu uyku bozukluğu probleminin altında yatan etmenler neler? Hepsi ve daha fazlasını sizin için araştırdık.

Devamını Oku
31 Ağustos 2021

Hamam mı Spa mı? Farkları Nedir?

Biri lüksün, diğeri geleneğin temsili. Peki ama hangisini tercih etmeli? Hamam ve spa arasındaki farkları inceliyoruz!

Devamını Oku
1 2 3 4 5 6 7 8