Blog | Duka Grup Tekstil

01 Şubat 2021

Bornoz Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? | Duka Grup Tekstil

Siz de banyo sonrası bornoz keyfi yaparak vücudunuzu iyice dinlendirebilir, kendinizi bir sonraki günün temposuna hazırlayabilirsiniz. Peki her bornoz bu keyfe ortak olur mu? Elbette hayır… “Bornoz seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?” İşte sizin için hazırladığımız püf noktalar ile banyo sonrası dinlenme keyfinizde büyük rol oynayacak bornozları artık daha rahat seçebilirsiniz!

Devamını Oku
18 Ocak 2021

En Sıcak Tutan Yorgan Türü Hangisidir? | Duka Grup Tekstil

Mevsim kış, geceler artık daha serin! Siz de havaların soğumasıyla birlikte yorgan ihtiyacı ve yorgan çeşitlerine olan farkındalığı artanlardan mısınız? Öyle ise bu yazımızla birlikte kışın soğuk havalarına karşı yorgan seçmenizi kolaylaştıracağız. Artık uykunuz bölünmeden, üşümeden daha sıcak bir uyku uyumaya hazır mısınız?

Devamını Oku
11 Ocak 2021

Daha Sıcak Bir Uyku İçin

Geceleri hem sımsıcak hem de konforlu bir uyku uyumak hayal değil. Nasıl mı? Mevsimine ve ihtiyacınıza yönelik doğru yorganı seçerek uyku esnasında rahat ve sıcak deliksiz bir uyku uyuyabilirsiniz. Hepimiz yorgan seçerken içindeki elyaf dolguya değil kalın veya ince olmasına odaklanırız ki bu yanlış bir davranıştır. Aslında içindeki dolgu malzemesine bakmadan kalın yorgan seçmek vücudunuza ekstra yük bindirmekten başka bir şey değildir. Bu nedenle önceliğiniz içindeki elyaf türü olmalıdır.  Sizin için hazırladığımız 3 farklı elyaf ile yapılan yorgan çeşidi, sımsıcak, rahat mı rahat bir uyku uyumanıza rehberlik edecektir.

Devamını Oku
02 Ocak 2021

5 Öneri İle Güne Zinde Başlayın

Sıcacık yatağınızdan çıktıktan sonra masa başına geçip evden çalışansanız da şehrin yoğun koşuşturmacasına takılıp şirkete de gitseniz kendinizi hep yorgun mu hissediyorsunuz? Belki de kendinize yeteri kadar vakit ayırmıyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz, konforunuzu artırmanız; yaşam alanınızda geçirdiğiniz süreyi kaliteli bir şekilde geçirerek güne zinde başlamanız sizin elinizde! Size vereceğimiz 5 harika öneri ile artık güne zinde başlayabilir ve işinize daha iyi konsantre olarak keyifli başarılara imza bile atabilirsiniz!

Devamını Oku
22 Aralık 2020

Size İyi Gelecek 3 Farklı Yorgan Türü

Uyku zamanlarınızda size eşlik eden yorganları, nasıl seçiyorsunuz? İhtiyacınızı tespit edip bu duruma yönelik mi yorgan seçiyorsunuz yoksa tamamen soğuk havalardan korunmak adına örtünmek için mi tercih ediyorsunuz? 

Devamını Oku
16 Aralık 2020

Mutfak Havlularının 4 Farklı Kullanımı

Evde en çok vakit geçirilen bölümlerden biri de şüphesizdir ki mutfaklardır. Aileniz ve sevdiklerinizle çevrelenmiş harika sofralar yaratmak için yolunu tuttuğunuz mutfağınızda, işlerinizi kolaylaştıran öyle bir yardımcınız var ki aslında farkında olmadan hep elinizin altında! Kimden mi bahsediyoruz? Tabii ki mutfak havlularından. Kurulanmadan dekoratif görünüme kadar pek çok işlevi olan mutfak havlusu çeşitleri, gerçekten yemek hazırlarken insanın başyardımcılarından biri oluyor.

Devamını Oku
12 Aralık 2020

4 Adımda Banyo Keyfinizi Taçlandırın!

Kendinize zaman ayırıp, üzerinizde taşıdığınız günün, belki de haftanın yorgunluğunu rahatlatıcı bir banyo ile atmaya ne dersiniz? Hepimiz yoğun geçen günün sonunda kendimizi banyoya atmanın ve rahatlamanın hayalini kurarız. Acaba sımsıcak bol köpüklü bir banyo, sonrasında adeta pamuklara sarılmış hissi yaratan bornozla gelen dinginlik hissini yaşamayalı ne kadar olmuştur? Küçük, huzur veren detaylarla biraz kendinize zaman ayırmak sizin de hakkınız. Banyo keyfinizi mini bir spa keyfi haline getirecek dört önerimiz ile vücudunuzu ve ruhunu dinlendirmenin keyfini sürmeye ne dersiniz?

Devamını Oku
11 Aralık 2020

Konforlu Uykunun Sırrı

Siz de son zamanlarda huzurlu ve rahat bir uyku uyumanın hayalini mi kurar oldunuz? Hayatın yoğun temposunda yaşanılan stres, kaygı endişe gibi problemleri de ister istemez yatağımıza taşır olduk. Bu durum da gece terlemelerini ve rahatsız uykuları gün yüzüne çıkarmaya başladı. Tabii terleme probleminin ve rahatsız uyku sorunun en büyük etkilerinden biri de doğru yorgan, doğru yastık doğru uyku grubu seçimidir. Öncelikle konforlu ve sorunsuz bir uyku uyumanın hayal olmadığını söyleyebiliriz.

Devamını Oku
1 2 3 4 5 6 7 8