Hemen Şimdi Bambu Yorgana Geçmeniz İçin 8 Neden!

Hemen Şimdi Bambu Yorgana Geçmeniz İçin 8 Neden!

Bambu elyaflı ürünlerin her geçen gün bilinirliği artıyor. Peki, siz onları ne kadar iyi tanıyorsunuz? Gerek yastıkları gerekse de yorgan ve nevresim takımları ile pek çok farklı çeşit sunan bambu ürünlerine daha önceki yazılarımızda da değinmiştik. Bu makalemizde ise neden bambu yorgan tercih etmelisiniz, onu açıklayacağız. İşte bambu yorgana geçmeniz için o 8 neden…

  1. Bambu Yorgan Serin Tutar

Bambu yorganın özellikleri arasında en çok dikkat çeken kısım vücudu serin tutması. Gerçek şu ki bu yorganlar, sahip oldukları hava geçirme özelliği neticesinde vücut ve dış ortam ısısı ile mükemmel şekilde senkronize oluyor. Bu sayede vücut ısısını da düzenleyen bambu yorganlar, yaz aylarında sizi ve vücudunuzu terletmiyor ve konforlu bir uyku deneyimi sunuyor.

  1. Bambu Yorgan Hipoalerjeniktir

Siz de hassas ve alerjik bir cilde mi sahipsiniz? O halde bambu yorgan tercih etmeniz akıllıca olacaktır. Neden mi? Çünkü bambu yorgan dış alerjenlerle zararlı bakterilere karşı içerisinde doğal kun maddesi barındırıyor. Bu sayede ciltte herhangi bir alerjiye sebep olmayan bambu yorganlar, rahat bir kullanım sunuyor. Üstelik bu antialerjik yapısını, birçok kez yıkamadan sonra bile koruyor.

  1. Bambu Yorganın Dokusu Pürüzsüz ve Yumuşaktır

bambu yorgan; bambu yorgan kullananlar; bambu bebek yorganı

Bambu yorgan özellikleri arasında dikkat çekenlerden biri de pürüzsüz yapıları. Diğer yorgan çeşitlerinde sıkça karşılaşılan kullanım ve yıkamaya bağlı olarak gelişen dokudaki tüylenme ve sertleşme gibi şikayetler bambu yorganlarda bulunmuyor. Söz konusu bambu malzeme, aslında doğal selüloz bir lif olduğundan pürüzsüz ve son derece yumuşak bir dokudan meydana geliyor. Bu sayede bambu yorganlar, ciltte herhangi bir tahrişe neden olmadan, uyku keyfini ikiye katlıyor.

Bunu da okumak isteyebilirsiniz; “Bambu Yastık Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

  1. Bambu Yorganın Bakımı Kolaydır

“Bambu yorgan yıkanır mı?” sorusu akıllarda büyük bir soru işareti yaratırken, yıkama gibi bakım talimatlarının son derece kolay olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu noktada sadece bambu yorganın sahip olduğu lifler sebebiyle yüksek derecede çekme olasılığının bulunduğunu bilmelisiniz. O nedenle satın aldığınız yorganın üzerinde yer alan bakım talimatlarını gözeterek, evdeki çamaşır makinenizde 30°C sıcaklıkta ve ağartıcı kullanmadan rahatlıkla yıkayabileceğinizi belirtelim. Bu arada yıkama boyunca yumuşak yapısını da kesinlikle kaybetmeyeceğini ekleyelim.

  1. Bambu Yorgan Nefes Alabilir Bir Yapıya Sahiptir

Bir bambu yorgana sahipseniz, bilirsiniz ki ıslaklık ve ter sizden daima uzakta kalacaktır. Nefes alabilen mikro tanecikli lifli yapısı sayesinde bambu yorganlar, uyku esnasında hava akışına müsait bir yapı sunuyor. Bu sayede yaz aylarında vücut terlemezken ve serin kalırken; kış aylarında ise sıcak bir uyku deneyimi yaşatıyor. Bizce sadece bu kullanışlı formu bile onu tercih etmeniz için büyük bir etken!

  1. Uyku Deneyimini İyileştirir

bambu yorgan; bambu bebek yorganı; bambu yorgan kullananlar

Buraya kadar söylediğimiz her bir madde aslında bambu yorganların ne kadar kullanışlı ve konforlu olduğunu bize gösteriyor. Terletmemesi, nefes alabilir bir yapıda olması, yazın serin kışın ise sıcak tutması antimikrobiyal özellikleri ve hem pürüzsüz hem de yumuşak dokuları uyku deneyimini yepyeni bir seviyeye çıkarıyor. Siz de bambu yorgan ile uykusuz gecelere elveda diyebilirsiniz.

  1. Herkes İçin Bir Bambu Yorgan Var!

Bir bambu yorgan almayı düşünüyorsanız eğer şanslısınız. Çünkü ister tek kişilik ister çift kişilik isterseniz de çocuk ya da bebeğiniz için düşünüyor olun, herkese özel bir bambu yorgan bulmanız mümkün. Farklı tasarım boyutları sunuyor olması, elbette ki büyük bir avantaj.

  1. Bambu Yorgan Çevrecidir

bambu yorgan; bambu bebek yorganı; bambu yorgan kullananlar

Bambu bitkisinin kendisi, doğal olarak yetişen bir bitki. Yetiştirilmesinde herhangi bir kimyasala ihtiyaç duymayan bambunun, kendisinden elde edilen yorgan ve diğer tekstil malzemelerinde de herhangi bir kimyasal kullanılmıyor. Pamuk gibi materyallerin yetiştirilmesine oranla çok daha az suya ihtiyaç duyması onu hem daha çevreci hem de sürdürülebilir kılıyor.

Gördüğünüz gibi bambu yorgana geçmeniz için neden çok! Siz yeter ki isteyin.

Duka Grup Tekstil ile Bambu Yorgan Deneyimi Bir Başka!

Duka Grup Tekstil olarak insan ve doğa dostu ürünlerimizi, en kaliteli malzemeleri bir araya getirerek yalnızca sizin için üretiyoruz. Bambu yorgan ürünlerimiz de elbette ki bunlardan biri. Siz de işletmenizde konaklayan misafirlerinize en iyisini sunmak için çaba harcayanlardansanız, sizi hemen iletişim sayfamıza bekliyoruz.

İlgili sayfada yer alan iletişim adresi ve numaralardan bize ulaşarak, dilediğiniz renk, model ve ölçüde tasarladığımız tüm bambu yorgan yastık seti ve bambu yorgan toptan fiyatları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.