2022 Yeni Yıl Dekorasyonu ve Hediye Önerileri

2022 Yeni Yıl Dekorasyonu ve Hediye Önerileri

Yeni yıla girmeye sayılı haftalar kaldı. Daha şimdiden yeni yıl planları yapılmaya başladı bile! Kimimiz bu özel geceyi aile fertlerimiz ile kutlayacakken kimimiz ise yakın arkadaş ve dostlarımızla olmayı tercih edeceğiz. Yeni yılın olmazsa olmazı ise hediyeler. Peki ama bu yılbaşında kime ne almalı? Öte yandan evde mini bir parti vermek isteyenler için öne çıkan yeni yıl dekorasyon fikirleri neler? Gelin tüm bu soruların cevaplarına birlikte bakalım!

4 Basit Adımda En Güzel Yeni Yıl Hediye Fikirleri

Yepyeni bir yıla merhaba demek için gün saydığımız şu günlerde hepimizi bir telaş almışken, yeni yıl dekorasyon fikirleri ve hediye önerilerini sizin için araştırdık.

Yılbaşı yaklaşıyor. E haliyle hediye telaşı da başladı. Peki ama hediye seçerken nelere dikkat etmeli? Kime nasıl bir hediye almalı? Biz sizin için ipucu niteliğinde birkaç fikri aşağıda sıraladık:

  1. Teknoloji Tutkunlarına Özel Hediyeler

Hediye almayı planladığınız kişi eşiniz, anneniz, babanız, kardeşiniz ya da sevgiliniz olsun eğer ki kendisi tam bir teknoloji tutkunuysa ona son çıkan teknolojik ürünleri düşünebilirsiniz. Bu bir cep telefonu, bluetooth kulaklık, akıllı saat, laptop ya da tablet olabilir. Tüm bunların dışında hediye alacağınız kişinin ihtiyaçları ve zevkleri doğrultusunda hayat kurtaran akıllı teknolojik aletlere de yönelebilirsiniz. Örneğin, son dönemin yenilikleri arasında yer alan robot süpürgeler, hayat kurtaran akıllı prizler gibi teknolojik ürünler de birer alternatif olabilir.

  1. Modaseverlere Özel Hediyeler

Belki de hediyeniz, kıyafetleri dolabından taşan ama yine de en trend parçaları alıp kombinlemeyi seven birisi için olacak. O halde kıyafet hediyeleri mükemmel bir seçim olabilir. Kış mevsimindeyiz malum. Bere, atkı, eldiven ve şal gibi ürünler harika bir hediye alternatifi olabilir. Diğer yandan, kışlık boğazlı kazaklar, yılın öne çıkan pastel tonlu oversize ve pelüş kabanlar da yönelebileceğiniz hediye seçenekleri arasında. Ayrıca kadınlar için takıların da önemini es geçmemek gerekiyor. Zira kolye, yüzük, küpe ve bileklik hediyelerine hayır diyecek bir kadın tanımıyoruz! Diğer taraftan moda tutkunları için çanta, cüzdan, ayakkabı ve kemer gibi hediyeler de düşünülebilir.

  1. Dekorasyona Önem Verenlere Özel Hediyeler

Ev dekorasyonuna önem veren ve evinde daima şık görünümlü oda aksesuarları ile karşılaştığınız sevdikleriniz için ev şıklığını tamamlayıcı hediye seçeneklerine bakabilirsiniz. Bunun için kış temasını vurgulayan çizgili desenlerdeki peştamal koltuk şalları, yine peştamal yemek masası runnerları, dekoratif mumluklar, desenli yatak örtüleri ve yılbaşı temalı bardak, kupa ve yemek takımları onları mutlu edebilecek harika hediye önerilerinden bazıları.

Bunu da okumak isteyebilirsiniz; “Peştamalın 9 Farklı Kullanımı

  1. Hediyesini Özel Kılmak İsteyenler İçin

Sizin için son derece özel bir kişiye hediye alacaksanız ve karşınızdaki kişi de hediyenin maneviyatına önem veren biri ise o zaman el yapımı hediyelere yönelebilirsiniz. İyi ama yeni yıl hediyeleri el yapımı neler olabilir? Onun da cevabını şöyle verelim. Misal, içerisine beraber fotoğrafınızı koyabileceğiniz bir el yapımı çerçeve, muhteşem bir fikir olabilir. Yine, düz beyaz boyanmaya hazır seramikler ile boyanmaya hazır ahşap ürünler, anılarınızı sıralayabileceğiniz duvar panoları, kolay yastık işlemeleri ve kanaviçeler de düşünebileceğiniz bir diğer alternatiflerden.

2022 Yeni Yıl Dekorasyon Ürünlerinde Neler Var?

Yepyeni bir yıla merhaba demek için gün saydığımız şu günlerde hepimizi bir telaş almışken, yeni yıl dekorasyon fikirleri ve hediye önerilerini sizin için araştırdık.

Yeni yıl ev dekorasyonunda öne çıkan parçalar neler onları da sizin için araştıralım istedik ve aşağıda mini bir liste hazırladık. Siz de bu öneriler ışığında evinizin dekorasyonuna şıklık katabilir, misafirlerinizi hoş bir ambiyans ile karşılayabilirsiniz.

  • Yeni Yıl Masa Dekorasyonu

Yeni yıl denilince elbette ki akla ilk olarak masa düzeni geliyor. Sevdiklerinizle koyu muhabbete gireceğiniz ve en özel yemeklerinizle konuklarınıza adeta bir ziyafet yaşatacağınız bu günde, masanızın şıklığı da önemli bir detay. Önerimiz, masa düzeninde 2 farklı renk üzerinden ilerlemeniz. Bu sayede göz yormayan bir masa düzeni elde etmiş olacaksınız. Öte yandan masa düzeninizde ışıltılı veya ahşap görünümlü mumlar da şık bir görünüm sunacaktır. Ayrıca yılbaşı temalı peçeteler, masa süsü olarak kozalaklar ve yılbaşı ağaçlarınızda yer alan bazı süsleri de sofranızda değerlendirmek, göz alıcı bir etki yaratacaktır, bizden söylemesi.

  • Kırmızı, Altın ve Gümüş Tema Ön Planda

Evinizi, yılbaşına özel şekilde dekore etmek için önerimiz kırmızı, altın veya gümüş renkler ile donatmanız yönünde. Yalnız bu noktada bu üç rengi aynı anda kullanmamanızı öneriyoruz. Aksi halde karmaşık bir görüntü elde etmeniz kaçınılmaz olacaktır. O nedenle kırmızı kullanmayı tercih ettiyseniz onu altın rengi ile tamamlamalı, eğer ki gümüş rengi tercih edecekseniz de onu mutlaka beyaz renk ile harmanlamalısınız.

  • Mumluklar

Ve tabii ki yılbaşının vazgeçilmez unsuru mumluklar. Evinizin belirli köşelerinde yer vereceğiniz yılbaşı temalı mumluklar, masa düzeninizde kullanacağınız şamdanlar ve yine parlak simli desenli mumlar evinizin havasını bir anda değiştirecektir.

  • Kapı Süsleri

Konuklarınızı daha evinizin kapısındayken şık karşılamak isterseniz, yılbaşı çelenklerini unutmamalısınız. Yine evinizde kullandığınız ağırlıklı renk temasına uygun yılbaşı çelengini dilerseniz hazır satın alabilir dilerseniz de kendiniz tasarlayabilirsiniz.

  • Yılbaşı Ağacına Alternatif Ürünler

Yılbaşı ağaçsız olmaz. Ancak farklı tasarımlara da açığım diyorsanız o halde yılbaşı ağacına alternatif olabilecek dekorlara yönelebilirsiniz. Bu noktada evinizin kütüphanesinde yer alan kitaplar harika bir seçenek olacaktır. Aşağıdan yukarıya tıpkı bir ağaç gibi dizerek dizayn edebileceğiniz yılbaşı ağacınız farklı ve bir o kadar da şık görünecektir. Bunun yanı sıra salonunuzun boş bir duvarını da kendi yapacağınız bir tasarım ağaç ile süsleyebilirsiniz. Bunun için dilerseniz makrome ipliklerini kullanabilir ya da ağaç dallarından oluşan bir yılbaşı ağacı tasarımına imzanızı atabilirsiniz. Yani bu noktada yaratıcılık size kalıyor.

Siz de yukarıda sıraladığımız tüm bu öneriler ışığında, 2022 yılına harika bir başlangıç yapabilirsiniz!

Yılbaşı Desenli Uyku Grubu Ürünleri İçin Duka Grup Yanınızda!

İşletmenizi size sunduğumuz fikirler doğrultusunda süslediniz fakat dekorasyona farklı dokunuşlar da eklemek isterseniz Duka Grup Tekstil olarak yanınızdayız. Aklınıza gelebilecek olan tüm uyku grubu ürünlerini, dilediğiniz form, desen ve özellikte sizin için tasarlayabiliriz.

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için hemen bize iletişim sayfamızdan ulaşın. Bu yılbaşında, misafirlerinizi işletmenizde çok daha şık karşılayın.

Şimdiden mutlu yıllar!