Visko (Visco) Yastık Nedir?

Visko (Visco) Yastık Nedir?

Geceleri rahat uyku uyuyamamaktan ve sabahları boyun ağrısıyla uyanmaktan şikayetçiyseniz sebebi belki de yastık seçiminiz olabilir. Peki, size visko yastık kullanımı ile büyük oranda bu rahatsızlıklardan kurtulabileceğinizi söylesek?

Uzmanların da önerisi olan ve baş boyun bölgesini desteklemesiyle bilinen visko yastıkları sizin için anlattık. Bakalım pek çok kimsenin “onsuz yapamam” dediği visco yastıkları siz de sevecek misiniz?

Visco Yastık Nedir?

Visco yastıkları anlatmaya başlamadan evvel visco materyalinden kısaca bahsetmek istiyoruz. Visco denilen madde, aslında astronotların kullandığı ve basıncı indirgemesiyle bilinen bir buluş. NASA tarafından geliştirilen ve uzayda astronotların kullanımı için önemli olan visco materyali günümüzde ise sünger biçimi ile uyku grubu ürünleri arasında yer alıyor. Bu süngerin sahip olduğu hafıza, vücudun ısı ve ağırlığına göre şekil alıyor ve böylece vücut kıvrımlarını destekliyor.

Hem yatak hem de yastık olarak bulunabilen visco ürünler, ortopedik uyku grubu ürünleri arasında gösteriliyor. Vicso yastıklar ise yine baş ve boyun bölgesindeki kıvrımları destekleyen ortopedik yastık çeşidi olarak biliniyor.

Visco Yastık Özellikleri Nelerdir?

Baş ve boyun bölgesini desteklemesiyle bilinen visko yastık özelliklerini yakından incelemeye hazır mısınız?

Visco yastıklar hakkında en merak edilen konu şüphesiz ki “visco yastık sağlıklı mı?” sorusu. Ortopedik ürünlerin, insan sağlığını ve vücut anotomisi baz alınarak tasarlandığı düşünülürse bu soruya vereceğimiz cevap aslında belli. Ancak biz yine de visco yastıkların sağlıklı oluşunu, bazı özelliklerine dayandırarak açıklayalım istiyoruz. Buna göre;

  • Visco yastıklar, hafızalı sünger yapısı sayesinde baş, boyun ve omuz kaslarının tam desteklenmesine yardımcı oluyor.
  • Hava kanalları sayesinde vücudu uyku esnasında terletmiyor.
  • Boyun fıtığı gibi rahatsızlığı bulunan kişiler için ideal bir kullanım sağlıyor.
  • Gece horlaması yaşayanlar için düzgün nefes alınmasına yardımcı oluyor.
  • Ayrıca sağlığa zararlı cfc gazı kullanılmadan üretiliyor.
  • Hipoalerjenik yapısı sayesinde üzerinde bakteri, küf, mantar ya da toz akarlarını barındırmıyor.
  • Uyku apnesini engelliyor.
  • Dayanıklı yapıları sayesinde uzun yıllar kullanımınıza eşlik ediyor.

E daha ne olsun? Visco yastıklar konforlu yapılarının yanı sıra sahip olduğu bu özellikleri ile de son derece sağlıklı yastık çeşitlerinden biri. Siz de uyku deneyiminizi iyileştirmek için visco yastıklar ile yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Bunu da okumak isteyebilirsiniz; “Boyun Düzleşmesi ve Boyun Fıtığı İçin Yastık Seçimi Nasıl Olmalı?

Visco Yastık Yıkanır mı?

Baş ve boyun bölgesini desteklemesiyle bilinen visko yastık özelliklerini yakından incelemeye hazır mısınız?

Visco yastıkların yıkanıp yıkanmama hususu da en çok araştırılan ve merak edilen konulardan biri. Bizim bu noktadaki önerimiz ise visco yastıkları ılık bir bez ve deterjan ile silmeniz yönünde. Ancak daha derin ve etkili bir temizlik için yastığınızı yıkayabilirsiniz de. Peki, ama visco yastık nasıl yıkanır?

Bunun için yine ılık ve deterjanlı suya yastığınızı bastırıp çıkarmalı ve kesinlikle çamaşır makinesinde yıkamamalısınız. Makinenin, visco süngerlerin kırılıp deforme olmasına neden olacağını unutmamalısınız. O nedenle suya batırıp çıkardıktan sonra yine ılık su ile deterjanı üzerinden akana kadar yıkamalı, hafifçe bastırarak da suyunu sıkmalısınız. Ardından kuruması için güneşe bırakabilirsiniz.

En Avantajlı Visco Yastık Fiyatları Duka Grup Tekstil’de!

Visco yastıklar hakkında tüm merak edilenleri bu yazımızda sizler için derledik. Siz de işletmenizde, misafirlerinize daha sağlıklı ve konforlu bir uyku deneyimi yaşatmak istiyorsanız visco yastıklara yönelebilirsiniz. Duka Grup Tekstil olarak uyku grubu ürünlerindeki başarımızı sağlıklı visco yastıklar üzerinde de göstermekten gurur duyuyoruz.

Visco yastık fiyatları hakkında detaylı bilgi için siz de hemen iletişim sayfamızdan bize ulaşın. Markanıza özel, dilediğiniz renk ve desendeki visco yastıkları uygun fiyatlar ve güvenilir kargo hizmetimizle teslim almanın keyfini yaşayın!