3 Adımda Rahat Bir Uyku Uyuyun!

3 Adımda Rahat Bir Uyku Uyuyun!

Eskisi kadar rahat uyuyamıyor musunuz? Uyusanız dahi yorgun mu kalkıyorsunuz? Siz de günün yorgunluğundan arınmak için girdiğiniz yatağınızda sağ sola dönmekten kaliteli bir uyku uyuyamaz olduysanız, şimdi önerilerimize kulak verme zamanı! Sizin için hazırladığımız 3 önemli adım ile artık siz de kusursuz ve sağlık bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.

  1. Alezler ile Yatağınızı Konforlu Kılın

Kaliteli alez nasıl anlaşılır ve pamuklu alez, yün alez gibi değişik alez modelleri nedir?Rahat bir zemin sunan alezler, yatağınızın konforunu ve vücudunuzun da sağlığını artırır. Üstelik yatağınızın ömrünü uzatan alez modelleri, sizlere dört mevsim konformist bir uykunun da kapılarını aralayacaktır. Yaz aylarında sıcaktan uyumak her ne kadar güç olsa da pamuklu alez, adeta pamuklara sarılmış ana kucağı hissiyatı ile mışıl mışıl bir uyku uyumanızı sağlarken, yün alez ise kışın sımsıcak bir şekilde uyumanıza yardımcı olacaktır. “Ben sürekli yatak alezi değiştirmeye üşenirim.” diyenlerdenseniz de silikon elyaf içeren alezleri tercih ederek yatağınızın ısı seviyesini dengede tutabilirsiniz. Unutmayalım ki iyi bir yatak kadar konforunuzu sağlayan, yatak koruyucusu ismi ile de anılan sıvı geçirmez yatak alezleri, aynı zamanda yatağınızın da her daim bakımlı olmasını sağlar.“Bu yatağa dünya kadar para ödedim.” diye aklınızdan buna benzer yüzlerce cümle geçirdiğinize eminiz. Kaliteli bir uyku için iyi yatak seçimi tabii ki çok önemli ancak her yatağın bir ömrü vardır. Bu ömrü uzatmak hatta mevsimine uygun olmayan yatağınızı bile mevsime göre kullanmak sizin elinizde olduğunu biliyor muydunuz?

  1. Deliksiz Bir Uykunun Sırrı Yastıklar

İyi yastık nasıl anlaşılır? Yastık modelleri nedir?Yatağımızı konforlaştırdığımıza göre gelelim diğer bir detaya. Deliksiz bir uyku uyumanın ve sabaha zinde uyanmanın özlemi içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden yatak alezlerinden sonraki önemli tavsiyemiz yastıklar. Yatağınızı süsleyen, dekoratif bir görünüm sunan yastıklardan ziyade boyun ve omurganızın sağlığını destekleyen doğa dostu yastık modelleri önceliğiniz olmalı.  

Doğadan ilham alan yün yastıklar, pamuk yastıklar, bambu yastıklar, deve tüyü yastıklar, keten yastıklar, kaşmir yastıklar ve kaz tüyü yastıklar yumuşak yapıları ile boyun ve omurganızın rahat etmesini sağlarlar. Ayrıca mevsimlere göre de ısı dengesini ayarlayarak kullanım rahatlığı sunarlar. Bunun yanı sıra nemi kurutma özelliğine sahip soya elyaflı yastıklar, klima lifleri sayesinde akıllı ısı düzenleme özelliği sunan mikro jel elyaflı yastıklar ve her noktaya eşit basınç uygulayan, NASA tarafından astronotlar için geliştirilmiş visko teknolojisine sahip yastık çeşitleriyle de sağlıklı bir uyku uyumanız kaçınılmaz olacaktır.

  1. En İyi Uyku Arkadaşı Yorganlar

İyi yorgan yorgan nedir? Yorgan modelleri nereden bulunur? Uyku grubu nedir?

Siz de “yaz – kış, mevsim ne olursa olsun örtünmeden duramam.” diyenlerden misiniz? Çetin kış geceleri, efil efil esen bahar ve yaz akşamları… Mevsim ne olursa olsun konforlu bir uyku için yorgan şart. Terletmeyen, üşütmeyen, ağırlığı ile sizi boğmayan bir yorgan seçimi oldukça önemli.  Bu nedenle imitasyonlarla vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın. Doğa dostu yün yorgan, pamuk yorgan, bambu yorgan, deve tüyü yorgan, keten yorgan, kaz tüyü yorgan, soya elyaflı yorgan, silikon elyaflı yorgan ve mikro jel elyaflı yorgan modelleri sağlığınız için doğru bir seçim olacaktır.

Konforlu Bir Uyku Sizin de Hakkınız!

3 adımda rahat bir uyku uyumanın sırrını sizlerle paylaştık. Doğadan harmanlanan malzemeler ile yapılan alez, yastık ve yorgandan oluşan uyku grubu, size sağlıklı ve gerçek bir uyku deneyimi yaşatacaktır. Yumuşacık yapıları, doğal & organik malzemeleri ve modern tasarımları ile herkesin beğenisini kazanan uyku grubuna göz atmaya ne dersiniz?