2021 Yılı Plaj Giyimi Stillerine Bakmadan Geçmeyin!

2021 Yılı Plaj Giyimi Stillerine Bakmadan Geçmeyin!

Şu günlerde güneş kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Yaz sezonunun da açılmasına çok az bir zaman kaldı. Hal böyle olunca tatil planları çoktan yapılmaya başlandı bile! Tatil rotaları oluşturulup gidilecek tatil beldelerine karar verilmişken, geriye tek bir konu kalıyor: Plaj stili. Peki ama bu yaz plaj giyiminde neler moda?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da plaj modasına yön veren bazı trend parçalar var elbette ki. Ancak plaj modasının değişmeyen bazı stilleri de var ki olmazsa olmazlarımız arasında. Tüm bunlar ve daha fazlasını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Pişman olmayacaksınız. O zaman 2021 mayo ve bikini trendleriyle başlayalım!

2021 Mayo ve Bikini Stilleri Bize Neler Söylüyor?

Plaj modasının vazgeçilmez parçaları ve 2021 plaj stiline dair tüm merak edilenler yeni blog yazımızda!

Kızgın kumlardan buz gibi sulara kendinizi bırakırken, tüm gözler üzerinizde olsun istemez misiniz? Öyleyse yılın mayo ve bikini modellerine göz atmanızda fayda var. Zira 2021 plaj stilinde tropikal desenler göz kamaştıracak. Egzotik bitkilerin farklı renkler ile harmanlandığı desenler, birkaç yıldır mayo ve bikinilerde zaten karşımıza çıkıyordu. Ancak bu yıl furya, eskisinden daha süslü şekillerde göze çarpıyor. Desenlerin tek omuz, kemer ve karından bağlamalı modellerle tamamlandığı mayo ve bikiniler plajların yıldızı olmaya hazırlar.

Geçen yıl büyük çıkış yapan neon renkler bu yıl da devam ediyor. Ayrıca yüksek bel bikiniler ile retro desenlerin fırfırlar ile buluştuğu tasarımlar da sıkça göreceğimiz ürünler arasında. Siz de bedeniniz ve zevkinize göre bu model ve desenlerle harmanlanmış mayo ve bikinilerden birini seçerek, modaya ayak uydurabilirsiniz.

Hasır Rüzgarı Devam Ediyor

Plaj modasının vazgeçilmez parçaları ve 2021 plaj stiline dair tüm merak edilenler yeni blog yazımızda!

Uzun yıllardır devam eden hasır rüzgarı bu yıl da bizimle. Öyle ki büyük ve geniş hasır şapkalar, birbirinden farklı renkleriyle plaj stilinin adeta vazgeçilmezi. Buna geçen yıllarda hasır plaj çantası trendi de eklenince plajlarda hasır rüzgarları esmeye başladı. Çoğunlukla hasır modası görülse de bu yıl, çizgili desenlere sahip kumaş plaj çantası modelleri de ön planda. Tropik desenlerle büyük puntolu yazıların yer aldığı tasarımlar oldukça göz kamaştıracak.

Terliklerinizde Püsküllere Yer Açın

Plaj stilinin vazgeçilmezi şüphesiz ki parmak arası terlikler. Her yaz olduğu gibi bu yaz da parmak arası modelleri görmeye devam edeceğiz. Fakat bir farkla: Püsküller. Klasik görünümlü terlikleri püsküllerle hareketlendiren tasarımlar, yılın gözdesi olacak gibi duruyor. Özellikle “benim ruhum süslü” diyen kadınların tercihi olacak püsküllü terlikler, şimdiden araştırılmaya başlandı bile.

Öte yandan klasikten vazgeçemeyenler için bu yıl altı kalın ve düz bantlı modeller de göze çarpıyor. Sade şıklığı tercih edenler için mükemmel bir seçim olabilecek bu modeller, nude tonlarıyla yer alıyor.

Kimonolar Göz Kamaştırıyor

Plaj giysileri arasında kimono türü plaj elbiseleri, tatil bavullarında yerini almaya hazırlanıyor. Daha birkaç ay önce ayak seslerini duymaya başladığımız kimono trendi, o kadar sevildi ki neredeyse bütün giyim markalarının plaj kategorilerinde en iddialı parçalar arasında. Deniz veya havuz sonrası siz de üzerinize hızla geçirebileceğiniz şık bir plaj elbisesi arayışı içindeyseniz, farklı renk ve desenlerdeki kimonolara mutlaka şans vermenizi öneriyoruz.

Vazgeçilmeyen Trend: Peştamallar

Plaj modasının vazgeçilmez parçaları ve 2021 plaj stiline dair tüm merak edilenler yeni blog yazımızda!

Son olarak plajlarda modası asla eskimeyen bir parçadan söz etmek istiyoruz size. Denizden veya havuzdan çıktıktan sonra hızlıca üzerinize alabileceğiniz peştamallar, her yıl olduğu gibi bu yıl da plajların gözdesi. Hem hafifliği hem hızlı kuruyan yapıları hem de trend tasarımlarıyla plaj şıklığınızı tamamlayan parçalardan biri olacak peştamallara bavulunuzda yer açın. İster havlu ister pareo olarak kullanabileceğiniz peştamallar, şıklığı ve kullanışlı yapılarıyla plaj stilinize eşlik edecek. Üstelik ince yapıları sayesinde normal havlulara nazaran tatil bavulunuzda çok daha az yer kaplayacak!

Bunu da okumak isteyebilirsiniz; Bavul Nasıl Hazırlanır? Püf Noktalarıyla Bavul Hazırlama Tüyoları

Renk Renk Desen Desen Peştamallar Duka Grup Tekstil’de!

Yaz modasının eskimeyen trendleri peştamallar, farklı renk ve çeşitleriyle Duka Grup Tekstil’de sizleri bekliyor. Sizin için özenle ürettiğimiz peştamalları, arzuya göre yüzde yüz pamuk ağırlıklı veya bambu ağırlıklı olacak şekilde dokuyoruz. Ardından istenilen standartlarda ve renklerde üretimlerini gerçekleştirdiğimiz peştamal havluları, sizlere güvenle ulaştırıyoruz. Öyleyse siz de peştamal havlu ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için beklemeyin ve hemen bizimle iletişime geçin!